Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, January 5, 2015

Travel-Eurotrip: View diJungfrau, Switzerland

The view? No words can describe....Yes it's TRUE..... Jom tengok pemandangan.

Rugi kalau dah sampai switzerlan tak naik atas.
Kebetulan ada salji turun. Berbaloi
                                          Mengagumi sungguh keindahan ciptaan ilahi.
lalu kat kawasan perumahan kat switzerland ni... rumah-rumah kat sini semua nya lawa-lawa.!
 View semasa perjalanan nak naik ke puncak
So sesiapa yang nak merasa pengalaman di Top of Euro ini, dinasihatkan datang awal takpun stay ja kat wengen (biasanya ada promo untuk hostel + jungfrau pass) sebab perjalanan dari Interlaken ke Jungfrau lebih kurang 3 jam dengan 3 kali turun naik tren!


Sila juga semak cuaca semasa. Sebab kadang-kadang Jungfrau ni tak boleh dilawati kalau cuaca teruk. Waktu kami naik puncak tu suhu -10 uols. Dan alhamdullilah aritu cuaca cerah sangat! 


Switzerland Terlalu Cantik Untuk Digambarkan. 



Baca link sebelum disini :



 

No comments:

Post a Comment