Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Saturday, January 3, 2015

Famili Trip : Jejalan di - Strawberry Farm,Cameron Highland


Continue...
Nak selit sekali masa entry lepas cam penuh sangat dengan gambar. Memang cari nahas laa kalau tak singgah kebun strawberry. Dalam keta lepas lawat ladang teh pon dah kecoh dengan sikenit ini..ini kan pulak buat buat lupa..heeeee

Tak ingat pulak kebun strawberry tuuu nama apa area tepi jalan laaa juga. Budak budak bila tengok strawberry merah menyala live depan mata apa lgi syiok bukan main....



Entrance buah fees RM30 untuk 3 orang...1/2 kilo haaaa perpandai jaa aku "entrance buah", kiranya kita petik consider sold. Kami ambil 1kg RM60..gigih siShazleen petik...




Alhamdullilah cuaca elok,sejuk dan nyaman....Dah abis melawat kawasan kami lunch KFC jaaaa. 

Malam nya dinner di Pak Nik Ikan Bkar & Tomyam...femes tempat ini..sedap pon sedap lepas tuuu tak tunggu lama.

Esoknya kami pusing pusing area CH jaaaa before balik melalui Sg Pulai...tak kosa aku nak lalu tapah...ada tempat tempat tanah runtuh but syukur & ahamdullilah sepanjang 3hari 2malm kami di CH semuanya dalam keadaan baik cuma keta jee laa kotor sikit bila kena lalu jalan lumpur..

8hb.kena laa turun balik Penang antar anak bujang, syukur dipermudahkan juga sebabnya tahun ini hanya laki aku jaa ulang alik balik Miri-KL, aku & anak anak dah pindah ke Shah Alam balik. kalau tak susah laaa juga bila timing, date lari dari sepatutunya....cam ini haa penagguhan cuti persekolahan lagi seminggu...

Jom layan gambar kami anak beranak....




haa papa kalau part mengusik anak dara dia memang no1, padahal muka dah cuak bila anak dara kenit snap gambar guna camera dia...mana tak cuak mahai ooo dah laa lens baru rembat...haaaa
 Nak sefie guna camera laa pulak.....ini laa hasilnya teruih hilang muka papa...!!!
 
 Mengeteh dulu




 Bila ada cameraman haaa apa lagi, memasing ambik kesempatan aaaaa..... yang pompuan pompuan jaa suka posing, anak bujang semua buat hal memasing...












 

No comments:

Post a Comment