Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.

Followers

Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Thursday, December 23, 2010

Handpone or Camera baru


B tak mau lee HP or Camera....l da ada E72, camera kalau l nak pakai kita share laaa buleh....hehhhhh takut sangat aku pinjam "darling" dia tuuu...hiss ni bukan entry riak tau!!

Story nii cam niii last 2,3 week aku nak snap satu picture so aku soh lee mr hubby alih alih dia habaq “iskk u niii nanti jap lee l nak layan movie nii lu” aku pon jawab”hiisss bak sini l wat sendiri tak pon u beli lee kat l satu,haaa kekawan blog l semua ada satu” hisss menjwb jeee cammana nak masuk syurga nii heheheh….adoi laaaa!!! Lama sikit tuu dia layan lee juga..

So semlm aku bagitau pulak nak Nokia baru, itu yang dia tanya nak hp kee nak camera…kena wat istiharah niii dua dua aku nak…alih alih ari nii aku terpandang nii pulak...adoi laaa
C A N T I K   nya macam nak pulak....L E H tak!!!!!

 Kisses


T A P I kot kot l terbekenan benda lein pulak....cammana aaa....hehehehh rakus sungguh aku niiiii
 Question Mark 










2 comments:

  1. haha...siap nada pujuk tu akak..mitak2 dapat salah satu dah untung dah..=)

    ReplyDelete
  2. ...kalu dapat ...adusssss sbestnya mau termimpi mimpi 2,3 minggu heheheheh

    ReplyDelete