Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, December 21, 2010

SarDiN pUfF



Sardin puff niii aku wat petang semalam lepas balik dr opis,hehhh berkobar kobar jeee nii sebab asyik sangat dok terjah blog mat gebu yang sememangnya menghasilkan resepi yang alah alah gebu gitu....dari ahad ari tuu da aku dok belek cara cara nak wat puff niii mula2 tengok perhhh payah sungguh tapi bila wat yahoooooo berjaya seh. 

Sanggup ahad malam tuu aku ajak mr hubby giserbu giant kot kot ada puff pastry jenama "KAWAN" tapi enggah ada....terbantut lee kejap..so semlm masa lunch keluar lee pulak gi Parkson Subang Prade..alhamdullilah jumpa itu yang C E R G A S jee nak try wat tuuuu....

Hasilnya cam kurennnggg menarik lam gambar tapi rasanya S E D A P gak...hehhhh terpuji diri sendiri lee pulak

Opsss cam terlebih masak pun ada....terlajak 2,3 minit lam oven....lepas tuu my dotter pulak terlebih rajin abis disapunya kuning telur kt pastry tuuu….tuu agaknya kot nampak itam & garing.....


Nak resepi terjah blog M A T  G E B U ada macam macam gaya & resepi puff niii.....

No comments:

Post a Comment