Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Sunday, December 12, 2010

Singapore USS

Lets picture speak!!!! Time nii aku baru jee bersalin siKenit Shazleen...bukan baru laaa adalaa lam 5 bulan timeniii....heee so terpaksalee aku meninggalkan sibaby ngan kakak aku and maid sekali bekalan susu badan tuk seminggu..Jenuh gak leee masa kat sini nak mengempamnya tapi semangat gitu...!!!!


Kami tido di Pan Pacific, JB jee sebab plan nak pusing JB lepas tuu sama. Naik bas ke Singapura senang dan cepat dari hotel terus jee sampai ke USS, balik pon cam tu juga. 

Tiket USS siap siap beli di KL lagi senang sampai jee terus masuk, mak ai punya laa ramai orang nk main satu ssatu game pon jenuh menunggu waiting hours ponn ada gak sampai 1hours...tapi dah nama budak2 sanggup berbaris gitu.

 







No comments:

Post a Comment