Followers

Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Friday, December 31, 2010

Sosaj Puff

alohaaaaaa nii menu tea time last week....iskksksk puff lagi,mentang mentang kat umah mmg ada stok"K A W A N" apa lagi tuu jee laaaa aku dok uli...lagi pon senang & cepat...Pagi tuuu kitaorg terjah gi jalan TAR kejap gi kamdar cari baju skoll sizidane balik pon da kul 2 so aku malas nak pikir menu lain wat nii senang sedap pulak tuuuu...so kalau nak tgk resepi gi lawat blok mat gebu k....

Masa aku dok tenung cara mat gebu wat punya lee payah tapi perhhhhh jadi gak aku wat..(tertiba bangga lee pulak)hehehehe...yelah aku nii jenis tangan keras tuuu yang tertiba jadik tuuu cam nak belagak lee pulak..hehehehe nii kalau kakak aku tgk sure terperanjat monkey nii hehehehe.....





2 comments:

  1. sue.. kalerpul puding tu.. angkut 2 ketul ni wat balik ya.. :)

    ReplyDelete
  2. @k.Nor~sila sila...tuuu pon hasil resepi akak gak tuuuuu...hehhehhh

    ReplyDelete