Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Wednesday, December 8, 2010

GiveAway ~ Haven Restaurant Cash Voucher


GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com (Worth RM100)
Wonderful experience at Haven Restaurant [ Klik Here and Here]
Haven Restaurant Official Website


Pepagi nii aku da terjah 2,3 blog so terterjah leee blog IbU aQiL ,Perrhhh menang tertarik & menarik...terus aku terpikat....n jatuh cinta...bukan apa aku mmg teringin sangat nak terjah tpt niii tapi senang nak story aku tak tau jalan..tp kl dapat gak boucer nii harus aku tinjau jalan tak pon GPRS jeee...

Aku nak sangat boucer nii sbb aku nak kasi suprise kat hubby aku as gift for our 11th.anniversary on 10-Jan-2011,selalunya dia lee dok sebok belanja aku makan time niii so kl lee aku dapat leh lee aku pulak bersusah payah bawa dia ..hehhhh aku dah terover teruja bila tgk view tpt niii hisss leh terbawa bawa lam mimpi cam niii.....n yang paling aku tergoda bila tgk tang view mmg aku terus teringat kt hubby aku sbb dia baru berjinak jinak ngan camera...alah alah nak jadi fotografer gitu so aku rasa nii lee adiah yang menarik tuk dia
( alah alah RoManTik gitU)

Seterusnya, Sue nak juga berkongsi peluang keemasan ni dgn kawan-kawan yang lain…& here there are...


Jom Join, Tarikh Tutup 31 December 2010 . Bersama-samalah kita memeriahkan dunia blogging ini.

3 comments:

  1. Salam,

    thanks join give away,...InsyaAllah,kalau sambutan menggalakkan, saya tambah hadiah...Sharing is Caring rite?

    ReplyDelete
  2. Salam Su, dah join... harap ada rezeki n tq for inviting me to join this GA...

    ReplyDelete