Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Sunday, March 20, 2011

3rd.Hot Balloon,PutraJaya 2011

Sabtu 19, Our 2nd time to see da 3rd hot balloon kt Putrajaya,da weather was not too promising as it was raining masa on da way to but nasib baik sampai jee kt Masjid PutraJaya..ujan da renyai2...kalau tak adusss tak dapat nak bayangkan sure ada yang tunjuk tanda protes tuuu...bukannya depa nak paham ujankeee...apa..janji dapat terjah tengok dekat2..ishhhh...padahal kalau dok lam keta pon leh nampak ballon tuu terbang...saja tau depa niii..

Sebelum tuu kitaorg gi makan makan kat umah hubby prend's kt Cahaya SPK 
(thank Suhaimi's for da invitation) da kenyang makan laksa ngan satay baru start    gerak (gambar mmg xde laaa...tertiba paparazi kena penyakit malas..opsss terkutuk pulak...Sorry aaa)

So meh layan gambar...nak taruh gambar masa kt PD..banyak gambar lam hnpn,pulak tuu byk tang swimming pool jeee...paparazi aku malas nak snap katanya sbb view kureeengggggg...iskkkk bateri camera aku time nii lee pulak nak abis..geram sungguh..

Jom tengok kat putrajaya

Niii kena paksa tau...sebab paparazi nak snap ballon biru heeee tak jelas sangat kan

Nii pon kena gambar kena paksa gak..kalau tidak mmg susah nak snap bukan apa memasing laju jeee berjalan...lam kepala tuu sebok nak main basikal....

Tangan budak nakal..walaupon sikakak da pesan "tak mau tanduk" 
tapi da dasar tak makan saman cam tuuu leeee...
kalau kena marah selambar jee jawab "COBAAANNNN"


Nak snap balloon tuuu sebenarnya...tp aku soh entprem gak





basikal nii lee yang depa dok kalut nak main....tak menyempat..
nasibbaik leee ujan pon da stop!!! 20min RM10
Depa dok naik basikal aku dok posinggg....bila lagi nak test skill paparazi aku kannnn!!

Budak nii pulak da tak menang kaki tangan da mula nak turun jeles lee tuuu dok tengok sikakak sedap dok main...apa lagi mula leeee nak bebal, lepas jaa dari stroller mencanak dia ligan kakak dia...hisss budak niii tau!! tunggu taun depan kalau ada lagi kita gi haaaaaa kot kot time tuuu Sha da leh naik polak...(apa lee aku mengarut niiii)
Agaknya cuaca kureeengg memuaskan so tak banyak sangat balloon 
yang terbang time niii...
masuk jeee maghrib kami terus gerak gi Masjid lu sebelum gerak balik....
so lepas lepak kejap kat area 2nd floor masjid mengadap ballon2..dapat lee snap 2,3 keping ballon..ingatkan ada bunga api..hmmm agaknya last day kot baru ada..



Dari putrajaya cam biasa prot anak anak aku asyik bocor jee 24jam...so terus ke Sahara Tent,Shah Alam

Heart Glitter Graphics - Glitterlive.com




3 comments:

  1. Sue...besh nyer dpt pegi tgk Balloon fiesta. Dapat tgk tak hot air balloon fm Jepun..Doraemon...mesti kiut kan?

    ReplyDelete
  2. ~Nurul~
    Ada dat time tak terbang lee pulak...mungkin sbb ujan kot..ms sue kt san aada lee lam 5,6 balloon jeee terbang..compare previous yrs lagi besttt

    ReplyDelete
  3. Plan nak pergi juga. Tapi kekejap asyik ujan terus malas nak keluar...

    ReplyDelete