Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Monday, March 21, 2011

Cuti Kat Port Dickson

Bermula leee balik aktiviti aku jadi driver bas sekolah..opsss driver keta laaaa..
antaq ambil, pagi petang siang malam...hehheee
so holiday nii sekadar memenuhi permintaan siZidane...
yelah da tak jadi nak wat besday party so 
HOLIDAY laaaaaa, part holiday nii aku yang paling tergedik gedik...
walaupon kejap & dekat jadi leeee
Lagipon nak cuti lelama mana leeehhh

 Cantikkan


 View kt area depan
Gambar kurang memuaskan, paparazi aku malas nak buka gaget dia so terpaksa lee aku snap guna E72 aku tuuu

 Budak nii 24jam berkepit ngan PSP, aku yang tgk pon naik berpinau biji mata 


 Bilik kami...lom apa2 da bersepah,padahal baru jee check in..
nii gara gara anak anak aku nak berkubang lam pool leeeee,
memang tau tak menyempat...aku nak landing kejap pon xleh

Ada 2 katil King size lam niii, paparazi aku yang tak kosa nak snap mana taknya tak sempat nak snap bilik da bersepah..!!!

 Haipppp budak 2org nii mmg pantang nampak pool padahal lam 
bilik da berkubang dekat 1jam
 Tomei jeee

Budak nii geram tengok arnab makan...kalau leh nak masuk join sekali

  Haaaa nii lagi satu sesuka ati dia jeee kejap nak mandi,kejap nak tgk arnab,kejap nak main
nasib ada abang dia leh jaga!!

Dinner kat D'Terapung PD, 1st.Nite

Sambil tunggu makanan kami posing dulu,memasing wat hal sendiri jeee
aku sempat lagi suapkan bubur wat siKenit Sha..kebulur da budak tuuu heheheh




Tomyam Campur

Siakap Masam Manis

Sotong Goreng + Kangkung Belacan

Close Up sikit.....
aku masukkan sekali Sotong Goreng Tepung + Udang Goreng Tepung
Bukan apa wat semak jeeee pinggan bebanyak atas meja tuuu

Kerang Rebus Serai (paberate ain), 
tapi tak abis pon...setakat makan alah alah gitu..geram aku time nak tuuu cam leee setahun tak dapat makan 

Telur dadar..siZIkri sebok soh pesan time sampai cubit sikit jeeee...
hissss rugi tau..terpaksa lee aku meratah kasi licin pinggan tuuu


Lil Kenit nak tunjuk skill....syiok jee turun naik turun naik...
wah bukan main lagi siap tak mau pegang tangan tuuuu
ada lee 2,3 x dia dok wat cam tuuu...last last aku ambil dukong jee senang..



Sebab tak banyak aktiviti itu yang keluar entry "Taman Buaya" tuuu
Apa2 pon seronok leee gak dapat merehatkan minda,tulang 4 kerat aku niii & yang penting rehat dari berkungfu kat dapur hehehe... 
But 


Glitter Words






4 comments:

  1. Wow...sedapyer tgk gambo sotong & udang goreng tu. So menyelerakan.

    ReplyDelete
  2. ~Nurul~
    Kureenggg sikit sedap lagi kt Muara Klang tuuuu...sbbnya by da time smpi da cam lembek cikit....tuuu kot yg kureeenngggg..tapi licin gak..Heheheheh

    ReplyDelete
  3. kak sue...bestnyer gi PD..dah lama saya tak jejak kaki ke PD last pergi tahun 2007..hehe...

    ReplyDelete
  4. ~Farah~
    lama tuuuuu..takpaaa nnt taruh lam list for honeymoon tau...!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...