Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Wednesday, March 2, 2011

Sabtu punya Kes

Hehhhhh kan aku da kata ada jee idea jahat aku kalau kena part nak merayap niii,
mlm Jumaat tuu....
(opsss heee malam Jumaat lee pulak...haaaa jangan pikiq bukan bukan aaaa...) Mr Hubby aku bagitau sok dia kena gimeeting kt opis lepas Zohor...hehhhh terangkat-angkat kening aku niii dengar so terus jee aku bagi idea nak ikut tp tinggal kan aku kt area iKEa jaaa......pepandai leee aku bawa diri karang...

So apalagi siain,sizidane ngan sikenit Sha aku angkut sekali...memula nak bawa gals jeee alih sebok jeee zidane nii nak ikut, time nii lee dia kata kena beli gunting laaa,kertas kaler laaa apa laaaa tuuuk wat lukisan ...hisss saja jee tau!! aku buka apa kang bawa reramai takut pulak tercicir sorang kt mana mana.!!hehhh nampak sangat maknya yang terover rakus nak sopping. 

Memula sampai terus keee IKEA luuu aku cari ATM luuu,da turun keta baru teringat lupa nak bodek bank bergerak aku tuuuu....so ok leee awal bulan kan...hehhhh
Ronda lam Ikea luuu telek apa-apa yang patut..opsss aku cari lock fridge tuu tau bukan merayap tak tentu hala key.......
tapi punya lee ramai umat cam leeee Ikea wat sale gila2..
rasanya aku tiap2 minggu ada jee sale...
so kat sini aku rembat cawan plastik tuk sikenit Sha....
(abis musnah cawan aku asyik dok pecah jeeee....bangkrap aku cam niii)

kat Ikea budak nii tengah berangan cam bilik sendiri...tak lama pon aku ronda sini
keluar jee makan eksrem terus menampak gi THE CURVE pulak...sebabnya aku nak tgh sale hush puppies lagi semalam tak puas tuuu

Kakak ditugaskan tuk jaga adik,aku pulak tengah dok belek beg time niii
Sini pon ramai gak!! this time banyak kasut pompuan tapi cam saiz aku payah lee sikit nak dapat asal tanya jeee saiz da abis yang ada pon saiz comel lote...hisss kompom tak padan ngan kaki aku, lepas tuu kitaorg masuk MPH jap kt 1st Flr...kat area sini pon kejap jeee takde yang menarik...heee nama pon unplanned sopping tingkap so cam tak arah tujuan lee pulak

Kami patah balik kt area IKEA pulak nak tengok bajukee ngan nak ke POPULAR book store, alih alih nampak tOy R'us apa lagi budak2 niii terus lee request nak masuk.
 
 budak2 nii tengah main, aku biaq jee laaa...aku pantau dari tepi jee sesambil dok belek toy tuk siKenit Sha niiii....





toys yang berjaya dirembat, story book ada muzik lagi ngan lagu "twinkle twinkle little star" 

Muka memasing yang da kepenatan...mana taknya asal dok ulang alik dari the curve ngan ikea jeee...2,3 kali pulak tuuuuu
nii kitaorg tengah tunggu hubby aku sampai sebab nak tea time kt penang street pulak...

Sikenit nii pulak pantang ayah dia turun kejap laju jee dia transfer kt sebelah cam lee kaki tuu sampai nak tekan pedal minyak ngan brek.....haaaa tengok tuuuuu sampai jatuh lee menan tuuu ....sikit dia tak heran hisss budak niii mmg suka dengaq ak membebel...heeeee layan jee laaaa, opsss tengah aku update entry basi niii kat luaq lebat lee pulak ujan nya ngan guruh bagai....sian anak anak aku yang ada kokurikulum petang niiii kat skoll...

4 comments:

  1. minggu depan nak gi ikea jugak...jeles dengan kak su la nih..

    ReplyDelete
  2. Bila last pegi IKEA ek...hhmmm...teringat meatballs ikea :-D

    ReplyDelete
  3. ~farah~
    nak ikut ari tuuuu tak puas tawaf...

    ReplyDelete