Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Tuesday, March 22, 2011

Sahara Tent,Shah Alam

Copppp Coppppp nii Sambungan dari ceta Glitter Words
 lepas jeeee tgk HOT BALLOON kta PUTRAJAYA....apa lagi memasing da kebulur
so mulaleee macam2 request keluar..ada yang nak makan nasi hayam, kt Damansara, ada yang nak makan nasi arab, ada pulak tuu nak makan Chicken Cop kt Cheras...
NAFSU anak anak aku tak hinggat punya!!! depa ingat dekat keee apa....
Aku???? aku nak makan durian jeee kat uptowm....sedap oooiii masa aku makan ktPD ari tuuuu durian kunyit sekilo rm38 kot..tuu pon makan tepi jalan  
(B nnt balik outstation key..heehhehhh u belanja)

Aku sempat kasi jelingan maut lagi kt laki aku ...yelah sapa soh pepandai "menanya" haaaa hambek kau berjela request depa....tuuu namanya salah "PARKING" heheheheh

Nasib baik siKenit Shazleen lom pandai nak request memacam....!!!
so apalagi aku dengan bangga nya mengunakan "kosa VETO" untung ooo jadi co-pilot niii!!!
(wp kekdg tuu kantoi gak ngan depa niiii)
 So aku pilih yang dekat,senang,mudah....
(hinggat2 leee dah nak kul 9 lobih da niii, bukan pagi malam tau)
Budak nii kalau part menyedut minuman mmg terro lepas tuu dia wat biuh lagi...lepastuu kan pantang aku lepas pandang haaa mula lee tangan dia nak mengagau cari ketul ais...
haipppp tangan tuu mmg nak kena babap...besa tau.....

Mula laa tayang muka seposen dia..time nii aku da start warning laki aku jangan pujuk kang tak pasal pasal dia melalak 
anak aku nii lain sikit pesen nya..lagi di pujuk lagi kuat volume
biaq jee lelama nanti ok jee mood dia 

View kt salah satu khemah kt situ heehhh aku panggil Khemah jeeee
ada pulak tpt yang leehhh duduk bersila...
alah alah cam kt arab tuuu makan sopan santun gitu
tapi kalau bawa anak kecil cam aku jangan nak berangan leee nak makan sopan cam tuuu mau berkerabur nasi tuuuu

Babrican Strawberry
rasanya tak lee sedap sgt tapi laki aku suka sangat pesan agaknya sedap kot tekak dia

Ada pulak selit benda alah nii kat pintu keluar belakang...sempat lee paparazi aku snap, padahal aku sikit pon tak perasan

Meh tengok memu anak aku pulak!!!

Kebab Borek - $9.50
nii laki aku order, sempat lee aku cilok sikit

aku order niii jeee roti nan, sebabnya aku malas nak makan nasi da lewat oooo...
makan panas panas sedap tau..makan cam tuu jeeee tak payah lauk pon 
sedap gak, lagi pon aku da aim ayam siZidane...sure tak abis punya nanti!!
Rugi oooo baik aku telan!!! cittt lam nak diet tuuuu

Mandi Lamb Bedouin Feast 
Dinner ain, budak nii sukan sangat lamb, tapi tak habis pon...nasi separuh jee separuh lagi masuk prot zikri, Lamb tuu pulak terbang masuk pinggan laki aku seketul


&
hasilnya

LICIN



3 comments:

  1. Makan roti naan mmg sedap..peh tu cicah dgn masala chicken ker or kari daging...meletop yewwww.

    ReplyDelete
  2. tgk kat sini rasa teringin nak makan lah pulak...akak noticed that blog u ni bila lama akak bukak, then dia p ke MALWARE.. dah find out ke

    ReplyDelete
  3. ~KakYan~
    Rasanya da settle ari tuuu...

    ~Nurul~
    Perhhhhh mmg melotoppppppp tambah panas panas.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...