Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Sunday, March 20, 2011

ahaD LaSt WeeK

Lol da seminggu tak berupdet nuuu....hiiii sekolah coti aku pon terbabas coti update...takpa lom bersawang lagi kannnn....meh aku start last week punya story luuuu lps nak update ari tuuu tak sempat sbb PC aku kt opis pon wat hal...balik umah jeee da lopa.....lagi pon banyak keja aku nak kena wat oooiiii macam2 diordernya aku nak makan...tuu leee time coti niii dapur aku berasap jeeee...(opsss mmg berasap pon kalau time skoll..heee cuma time cuti niii tak berenti MeNu depa nak)

so ari ahad tuuu kitaorang gi weeding "MAK" oppsss bukan kenduri umah aku tau...kakak nii aku panggil mak sebabnya pernah jaga anak anak aku dulu time lom pindah ke Shah Alam so anak anak aku panggil mak terikut leee aku laki bini pon panggil "MAK"..kang kl sebut lain pulak jenuh leee budak budak niii nak pikiaq sapa lee pulak.....sebut jee "MAK" semua da tau...kecuali siKeniT ShA leeeee

Lepas jee kenduri SiLoPe anak buah aku sebok nak rembat CamErA...tapi tak tau kt mana...so LakI aku pon Ok leee jom KitA gi PeTaMA CoMplEx...yahooooo da be da beduuuuuu aku cukup suka kalau dapat meronda..!!! Lagipon anak anak aku tak puas jumpa sepupu sepapat depa...!!& kebetulan kakak sulong aku pon nak ikut balik PB so mula muka siZikri,SiZidaNe cam cokodok basi....mula lee tayang muka seposen..nasib ain xda kalau tak lagi parahhhhh

Meh Layan Gambarrrrr



Niii kedai yang laki aku suka beli gajet camera dia ......so anak buah aku pun rembat camera kedai nii gak leee.....

Rombongan mak kiah tuuuu , padahal yang nak membeli nya sorang jeee...yg lein menempek jeee lobih...tp sempat gak lee aku melilau tgk hnpn.....& ada gak terpandang IPAD, sempat tuu aku gi tarik laki aku gitgk.....heheheh so kena tunggu sampai IPAD 2 msk mesia dulu....sempat lee aku menabung!!!
Time nii dok tunggu kakak aku ...sempat lagi tuu dia gi terjah SOGO...aku tak sanggup ramai sungguh umat kat tangga sogo tuuuu....terus aku malas..nak mengangkut stroller lagi..ishhhhh aku tunggu jeee leee

lagi pon aku baru jee keluar dari RejEcT ShoP gi sopping baju SiZIdAne ..haaaa kan aku da kata sure jadi hal punya leee tertiba leh pulak siZikri & siZidane gaduh pasal PSP...tak pasal pasal laki aku aku green light kt zidane lee balik kampung..tu yg memborong baju dia sikit 
tuuuu...unplanned punya case nak wat cammana!!!!

Trafic depan Petama.....ok lagi leeee...
Da lama oooo aku tak meronda area sikit sejak pindah Shah Alam & tak de kaki...kalau dulu ada arwah kakak aku ligat leeeee kami


tuuu anak buah aku tengah dok menerai camera baru tuuuuu

NIKON D90

nanti aku sambung entry cuti cuti skoll kt PD


No comments:

Post a Comment