Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, March 15, 2011

Balik Camping


Da selamat sampai pon Si Ain semalam petang, yang best nya masuk jee lam keta tros dia call story bagai(ayah dia giambil aku kt opis tgh meeting)..bangun awal,
tido lambat..hehhhh
TAPI 
yang cun nya....

Kakak: Ibu, lepas nii kalau ada kakak tak mau pegi dah...penat kaki pon sakit

Aku: senyum jee laaaa nak kata apa....

(lam ati tuu leeee, seblm pegi beria ria, da pegi tobat tak mau dah iskkkk pelik aku...kalau time aku dulu pantang cikgu soh laju jeee aku 
bawa balik borang soh mak aku sain)

Tuuu lee budak zaman sekarang asal nak ngadap notebook,PSP,Playstation,Ipad macam2...okis leee sekurang kurangnya dia ada pengalaman....




2 comments:

  1. at least ain merasa jugak camping tuh macam mana kan..hehe..

    ReplyDelete
  2. ~farah~
    Yang besttttnya da tak sanggup da lps tuuuuu..lawaksssss sungguh dia!!

    ReplyDelete