Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, March 1, 2011

PeStImE kAt ToNyRoMa'S niii

Niii story ari Jumaat lepas, cammana tak aku leh termakan hasutan BFF aku yang sebok dok SMS nak jumpa...cam lee lama dah lama tak jumpa padahal Ahad last week da lepak umah Yang kt Palm Spring bawa budak budak swimming...So apa lagi aku ON jeeee hehehhh


So kebetulan aku sampai awai...so sempat lee aku merayap kt da cUrVe tuuuu yang bestnya kebetulan ada SaLe Hush PuPPiEs, sambil tunggu sambil cuci mata  haaaaa apalagi terrembat leeee pulak kasut niii 2 pasang memula rebat kaler coklat tuuuuu alih alih dok pusing lagi terus nampak selipar pink heeeeee kebetulan selipar aku baru jeee putus masa makan laksa tepi jalan ari tuuu so terbeli leee sudah heeee...

Lepas tuuu terus aku menapak kat Ikea...ingat nak cari klip tuk lock fridge tuuu tapi tak jumpa leee pulak....mungkin cari kelam kabut kot tuu yg tak jumpa...hisss aku mmg kena cari gak lock fridge mana taknya siKenit aku da pandai buka katup,buka katup fridge tuuuu kalau setakat buka katup jeee ok lagi nii haaa siap dituangnya air satu jag kt lantai....sekali dua ok lagi nii haaaa selalu sangat mau aku tak hanggin....so cammana gak sok lusa aku kena cari gak benda alah tuuuu....(alasan baguih punya)


So lepas tuu menapak balik ke dA cUrVe,jumpa BFF yang tengah dok menyopping kat
HusH PuPPiEs gak,tapi memandangkan aku da kebulur so cergas jee aku heret 2 orang tuuu gi cari tpt makan...itu yang terjah ToNY RoMa'S


Pestime nii aku terjah ToNyRoma's,nii kat area da CurVe...hehhhh my BFF siEna open table...kawan baru dapat bonus beb..so apalagi aku ngan siYang kiranya makan besar leee.....niii tea time tau!!terpaksa lee aku 1/2 day ari tuuu!!!...
Patut leee tergedik gedik sangat nak jumpa....
Masa memula msk restaurant niiii coZy sangat suasana dia...yelahh orang pon xramai..
time opis pon mmg leee....kebetulan hujan pulak!!!

Nii Menu pon aku snap...nama pon pestime..kalau ChIli's tuu aku da tak heran da...siap leh hafal lagi menu dia hehhh...
nii terkial kial aku nak baca menu....tergeliat gak leee lidah melayu aku niii

Nii air yang aku order
Strawberry Lemon Virgi RM7.90

 Kaler Pink kelabu tuuu pulak nama dia 
Bahama Mama Virgin RM 7.90 
sedap gak

  Nii pulak Banana Strawberry Freeze RM 13.90 
siap banana tuu diblend tau...rasa mmg ada umppphhh....
 Nii  "M  E  M"   besar yang murah ati nak open table ari tuuuuu


 Nii best tau..yang bulat tuu sebenarnya bawang goreng...mmg best rangup
dicicah ngan mayonis n thousand island
Sedap oooo makan panas panas tau...lepas tuu ada gak chicken perasa thai sos & black paper...aku tak suka sangat black paper tuuuu masam bukan pedas...agaknya salah nama kot....rega RM39.90

Niii haaaa Chicken black paper & thai sos ada gak kentang sikit...
Mmg kenyang..

 Nii pulak BBQ Chicken RM29.90
 pon sedap...nii aku order..aku niii kalau pantang nampak chicken sebenarnya...padahal orang kata kalau masuk restaurant cam niii steaks lagi best especially RIBS...niii aku kongsi reramai kenyang ooo dok balun bawang goreng tadi..hehhhhh

 Memula kami dok lam restaurant dia...tapi cammana tah time tuu pulak orang tak ramai so cam tak best jeee, so kami request nak duk out door pulak...nasib baik time tuuu witress tuu layan...oittt susah gak nak explain sebab ramai witress lam tuuu vietnam mari...BI pon tak pandai sangat..jenuh leee dok main bahasa isyarat..Pelik aku awat leeee ambil orang cam niiii.....yelah kan menyusahkan jeee sebab nak kena cari senior local witress tulong explain..kalau ya pon nak cari yang murah cari leee yang pandai English sikit....Emo lee pulak aku !!!!!


 Nii area outdoor tepi tuu tengah dok wat promo apa tah siap ada krew  Sinar FM lagi so kiranya bising leee sikit baru happening kan hehhhhh

 Da kenyang bagai kitaorang order pulak Hot Latte 

  Nii pulak Hot Tea tuk aku 

& Hot Cappuccino
Rega semua tuuuu only RM0.50...tiga tiga hot drink tuuu tau....agaknya promo kot or masuk lam package
Cuba tgk tul tul bill tu kan tul rega latte,cappuccino & hot tea RM0.50


kan tul aku kata, so sapa sapa yang memang antu steaks leh try


2 comments:

  1. mmg best jer tgkk...hehe...jeles i tau..

    ReplyDelete
  2. ~Farah~
    Jom next time aaaa turun sini mehhhh!!!...nnt kita try cheess tuuu wokey menarik tak!!!

    ReplyDelete