Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Wednesday, March 9, 2011

Selamat Hari Wanita ke100 & Jumpa Artis

Sebelum terlambat nak wish "The 100th Anniversary of International Women's Day" kehhhhh..kebetulan aku mmg cuti...opsss cuti ada hal tau...!!! sungguh aku tak tahu pon semalam tuuu women's day...so pepagi aku dah gerak cam biasa lps antar budak2 gi skoll aku giPKNS...ada hal cikit nak wat kt opis govt kt situ....

Lepas tuuu terus gerak ke EMPIRE sbb ada date ngan BFF aku ....da cuti so dari aku melanggut tak wat apa so aku arrange baik punya date ngan depa.....aku sampai dulu so meronda leee dari satu kedai ke satu kedai....siap sempat beli majalah Anjung Sari ngan Novel kt POPULAR (pantang nampak novel sure aku rembat punya,tp bagus pon leh gak aku membaca sementara dok menunggu BFF aku yang janji melayu tuu)



Lepas dapat buku terus aku gi lepak kt The Loaf,malas da nak sopping tingkap....

Nii yang aku order...ambil sendiri jee ..lps tuu bayar...lepas tuu ngapppp


View kedai nya...haaa lam tuu bersusun roti ...macam macam ada..(perhhh cam iklan ASTRO lee pulak)

Kaunter...aku dok depan kaunter tuu yang leh snap tuuu.....
ada lee lam 30min gak aku terconggok kt situ,then baru nampak bayang idung kekawan aku .....ingatkan nak gi leee meround lagi..yelah aku dah ngapppp takkan nak telan lagi..alamat makin Gemusssss leeee niii....!!!
Tapi nak jadi ceta depa nak gimakan lu,pulak tuu nak makan spagetty ...tuu yang terus jeeee gerak....hehehehh
lepak sini pulak

jeng
.
.
.
.
.

Italiannies

Deco lam kedai tuuuu cam best jeee bersusun lilin, wangi tau kedai nii aku tak tau le pulak bau lilin kaaa, bau perfume kawan aku kaaaa..tapi bau dia mmg best....aku nak bangun gi cium lilin tuuu kang ada pulak yang kata aku buang terbiat kee apa...so diam jee laaa...tapi mmg sweet sangat bau dia... 

Rumput rampai...paverate SiYang....cam susah jee aku nak telan....hehhhhh
"ARAGULA SALAD"

Niii bread pree....hehhh bukan nama roti nii tau....kalau kauorg datang jee nii yang dia kasi dulu....alah alah pembuka selera...makan ngan benda alah kat gambar bawah niiii.....


olive oil,garam,kicap kot...tp kicap dia cair jeee.....kl nama lain aku tak pasti leee pulak...

Menu lain pulak kitaorg share share jee makan...lagipon aku kenyang lagi...setakat nak lepak jeee

so niiii salah satunya "QUATTRO PLATTER RM27.90" ada sotong goreng tepung,bawang goreng tepung gak, yang bulat bulat tuu aku tak tau apa nama & lam tuuu ada campur cheess..so mmg aku tolak tepi leeee.....

SPAG MEATBALL RM32.90

Meatball sebesar penumbuk tuuuu...hehhhhhh

LEpas tuu order spicy roast chicken RM27.90.......(gambar aku terdelete lee pulak...
maklum leee gna hnpn jeee)
hehhh kemana pon sure ada chicken....paverate aku tuuu....wp pon aku makan kuis kuis leee semalam

So sesambil dok makan, tertiba aku nampak Aisya Gill lalu,lepas tuuu Ida Nerina,lagi Ning Baizura...
opsssss asal lalu jeee diaorg senyum kt kawan aku ...
Heeeee sebabnya kawan aku tuu producer TV3 so mmg kenal leee....
memula aku malas lee nak gosip...lps tuu ada lagi yang masuk...
sampai aku pon tak henggat nama dah...

ada 15 artis pompuan semua....then lalu Vanida Imran terus dia lepak kt table kitaorg dok chat ngan kawan aku niii pasal NONA...(kawan aku prebiu segman NONA)...terus aku minta snap picture....gelabah lee gak masa Vee dok sebelah...

hehh upanya time tuu ada event ngan 8Tv cover pasal 100th.Anniversary for Women Day's...perhhhh patut leee ramai artis...ada Melissa Saila,ada Nanu,ada ishhhhh ramai leee lagi...lupa dah aku ....(rugi pulak tak bawa camera,guna hnpn...apa lee sangat)


Wit Vee
Wit Melissa Saila.....

Lepas tuuu aku siap MMS kt laki aku tunjuk gambar ngan habaq pasal Women day's niii....kebetulan aku ngan BFF dok sembang pasal nak gi travel.....& Suprise aku dapat TIKET FLIGHT adiah dari Mr HUBBY.....LUV laaa B.....
gi mana TUNGGU..........cukup bulan nii jeeeee

layan yeee...tergedik gedik aku update entry ngan artis niii....hehehhehehe

2 comments:

  1. kak su...virus tuh nak keen sepat nih..asyik ader jer..hehe

    ok..jeles tul akak jumpa vanida imran..hehe..mesti dia cantikkan..

    ReplyDelete
  2. ~Farah~
    Mmg canteeeekkkk...Ida Nerina pon cantik beb...semua leee slim-slim tuuuu!!!
    anyway happy women day's

    ReplyDelete