Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Sunday, March 13, 2011

Little Penang Kafe

Layan gambar jee laaaaa,ujan ujan nii otak aku pon tepu nak tulis apa..nii gambar last week time kau dok meronda dkt da curve beli kasut ari tuuu..




peberate ain...singgah sini pon semata mata sebab dia yang request nak makan.Aku, ziDanE & my HuBbY makan rojak & minum air jeee...kenyang lagi pon malam karang ada dinner umah kawan laki aku so DiEt sikit..simpan prot tu malam nanti...







Location The Curve Shopping Centre, Mutiara Damansara, Petaling Jaya, Selangor
Little Penang Cafe
G43, Ground Floor,
The Curve,
Mutiara Damansara,
47800 Petaling Jaya,
Selangor D.E.

Time ujan nii teringat anak aku yang gi camping apa lee ceta dia, hissss dia niii susah sikit nak telan nasi so aku harap kalau da penat tuuu kena lee juga makan karang tak de tenaga pulak...hisss tak sabaq nak tunggu sok...dia balik sure 
berbakul story dia nanti

niii siZiDaNe pulak ikut kakak aku balik parit buntar sampai ari rabu...semuanya UNPLANNED laki aku leee nii kami gi "Pertama Complex" teman anak buah aku nak beli camera so cammana tah siZikRi gi uploaded game baru lam PSP...kena time dia nak add on space pulak tak cukup abis mengamuk leee...terus laki aku kasi green light leh ikut chaq balik PB, kelam kabut aku gi sopping baju dia sikit kt
"Reject Shop"  wat bekal kat sana nanti, tinggal lee  
aku,ZiKri,ShAzLeEn, LaKi aKu & NiNg ....
sunyi oooooo umah aku...

8 comments:

  1. kak su..sungguh menggiurkan la laksa tuh...mula la nak gi carik penang nih kat hai peng kopitiam..hehe

    ReplyDelete
  2. ~faRah~
    lol ksue pon da terliuk gak niii....hiisss time siain makan ari tuuuu tak rasa sgt...berbunyi da prot nii heheheheh

    ReplyDelete
  3. Nurul kalo dtg Litte Penang Cafe...mmg wajib order Rojak Buah....sedap kan!

    ReplyDelete
  4. ~nurul~
    Sama lee mmg tak pernah miss....sedap tuuu

    ReplyDelete
  5. dah lama teringin nk makan kat little penang ni...satu hari nnti kena terjah jugak..

    ReplyDelete
  6. ~mama Gee~
    Best esp..rojak ngan mee udang!!

    ReplyDelete