Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Friday, March 4, 2011

Ada jeeee keja dia nak wat....

Weeiiii PC aku lembab lee pulak keee network yang slow niiiii...busan nya!!!!!!
aku ade keje, tp TERPAKSA leeee aku break.(cewahhh suka2 je ambik break sendiri). update blog kejap la... ni gmbr 2 budak kecik yang mmg tengah lasak & tengah banyak perangai..ada jeee ari ari yang leh wat aku tersenyum,marah,geram,..iskkk agaknya aku dulu pon cam niii gak kot...






Bangun jeeee tido terus gimerayap kat belakang....haiiiyaaaaa ayaq liuk pon tak basuh lagi..budak niii laaaaaa...sebok dok sebut "miow..miow"...tak da seteru nak kacau kucing pon jadi wat kawan !!!!!

 
Mandi time
adoii nii ikut sapa laaaaaa....haaa kau nii lee sebabnya aku gi beli kolam mandi saiz comel yaeee kat dia.... tapi da mmg paverate dia nak mandi gak kt situ...budak nii suka tau buang ayaq...sok sampai bill mau terkeluaq biji mata ayah dia niiii......

Da puas mandi haaaaa kena leee  isi minyak ....da gi tido lepas niii,kejap lagi abang chik balik!!!

2 comments:

  1. best jer jadik kanak2 riang..hehe

    ReplyDelete
  2. ~farah~..
    hmmmmm mmg pon xyah nak pikir apa pon.....

    ReplyDelete