Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, July 29, 2014

Hantu Durian


Hantu Durian haa ini bukan ceta Upin Ipin Hantu durian yaaaa...ni memang hantu sungguh mana taknya sampai ja dari Miri ke KL memula dalam kepala dok terpikir dah nak makan durian, nasib baik 1st dayt tuu tak sempat sebabnya lepas buka je puasa aku terus nak fitting baju raya kat Damansara, lepas tuu nak cari barang dapur sikit dan terus fetch anak bujang yang baru balik dr MRSM.

Zikri balik dengan bas jeee dari PB ke KL, harapkan aku nak mengambilnya adussss takut tak sempat jeee and alhamdullilah dia pon dah pandai naik and turun bas..(dah besaqkan)

2nd day Jumaat tuuu terus jee lepas berbuka di rumah MIL, Bangsar OTW balik tuuu terus singgah SS2 

                                                  







pssst ni raya ke2 dah, tertiba dah tak boleh nak telan rendang,ayam masak merah,ketupat palas,lemang,nasi impit....tertiba nak makan DURIAN haaaaa...

2 comments:

  1. Perghh sy pun memang pantang..pantang nampak durian mmg nak pekena aje..tapi tgk nasib..kdg2 ada durian yang rasanya tawar..bila dapat yang tu..mood terus hilang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhaaaa mmg pon kl dapat yg tawaq...spoil....tp sekali dpt yg best mmg tak bangun selagi tak abisssss

      Delete