Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Wednesday, July 30, 2014

Happy Birthday Sayang

Date: 27-July-2014 / 29 Ramadhan 1435

Right from the very first time l held you in my arm, i know you were so special..with every passing year you grow naughtier,smarter,cleverer,a lot of talk, more fun and caring daughter..urghhh Im so blessed and so happy to have you in my life darling..happy 5th birthday sayang Ibu..
Jadilah anak yang solehah dan baik budi perketi, akhlak...
Love you sayanggggggg



Sehari sebelum Syawal, sebelum balik KL aku dah siap siap order kek Frozen dari http://www.kekafrina.com/ buat sigojesss yang banyak mulut nii. Memandang kami now dok fofuler thema FROZEN.. Walaupon Ibu lambat post tak bermakna ibu terlupa...ibu awal awal dah wish kan..!! 

"Let it go, let it go
I am one with the wind and sky
Let it go, let it go
You'll never see me cry
Here I stand and here I'll stay
Let the storm rage on"


aku pon order laa thema niii, tersengeh sampai nampak gusi laaaa besday gals nii...tak de laa sambutan meriah meriah setakat kami sefamily jaaa mana tak dengan kalut masak juadah raya...dengan nak berbuka kat Rumah MIL...cadangnya nak bawa kek kerumah MIL sekalinya aku terLUPA,....haaa cian besday gal...!!!


P/S: Sedap Kek..thank sis !!!





No comments:

Post a Comment