Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, August 26, 2014

Jom Berswimming

Bulan lepas august aku masukkan my lil kenit ini dalam swimming class, sebabnya yang balance 3 orang tuu semua dah pandai swim so aku harap lepas ini my lil kenit ini boleh laa join abang-abang dia n kakak dia swim dalam kolam yang sama kalau tak asyik asyik dia man pool kecil jeee. Ins sha allah lepas ini lagi terror dari abang abang n kakak dia..

Masa aku snap ini kiranya dah 3kali kelas, so ala alah dah boleh laaa sesikit, budak ini bukan tak pandai langsung cuma main bedal ikut suka dia laaa so bila dah masuk kelas ini proper laa sikit...
1st step kita renggang kan apa yang patut, heeee gigih kanak kanak ni..budak budak kan senang diasuh dari kecil...

Kicking.....syiok jaa aku yang lepak tepi pool sambil layan novel












Swimming class ini ada 2 satu handle by KRP ( Kelab Reakrasi Petrolium & Kelab Lutong) setiap ahad dan isnin petang. Sebulan RM60 untuk 8 sessi. 

Sikenit ini baru 6kali nampak ok laaa jenis berani dah pandai bubble and kicking..compare ngan kakak dia dulu baru 2x dah melalak dalam pool last last zIkri jaa continue sampai abis kelas...harap harap sikenit ini belajaq sampai pandai laaaa jangan separuh jalan sudah...masak mak nak aiiiii....!!!  





No comments:

Post a Comment