Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, August 19, 2014

Asal tolong claim Upah !!!



Rajin budak kecil ni tolak troli. Hari ini ceta budak kenit ni, lepas ambik dari sekolah terus aku ajak ke supermarket sebabnya cadang nak berbuka hari ini dengan seafood paprik.
Mengoffer diri tuu !!

Anak dara sapa laa ini.... siap nak tolong hangkut beg plastik barang lagi...Ternganga nganga laa mulut sebab berat....asal jalan sikit stop....jalan sikit stop..(ni kalau bapak dia nampa mau bising kat aku ini)

tu dia ..UPAH nya
haa ingat tolong kosong kaaaa...masuk toilet pon kena bayar oooo
bukan satu...2 sekali dia rembat..mahai pulak tu RM4.20 (s)
padahal isi dalam comel jaaa 


tudia...sekali dia request toy...tapi aku belikan apa tah nama dia...senang buat math heee
kebetulan kat sekolah pon dah start belajar campur dan tolak , ingatkan tadi nak jee aku beli kayu eskren heeee


Now ini tengah popular kat sini, tak sure laaa kalau kat KL pon sama...kawan kindagarden kasi!! bukan main lagi kids now day kreatif..

No comments:

Post a Comment