Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Friday, August 8, 2014

Steamboat Johnny's, Queensbay Mall


Raya raya tawaf shopping mall kan..sebenarnya tak terpikir pon tapi sebab nak mencari buku zIkri gigih laa juga kami satu family merayap.

Aku pulak kebetulan diserang selsema mood tuu kelaut laa juga itu yang bila nampak jeee restaurant ni apa lagi cepat cepat aku bisik kat hubby nak dinner situ kalau tak kejap lagi memasing request ikut tekak memasing.


Nyam nyam..bruppp alhamdullilah
Tolak sat rendang..ketupat..ayam masak merah..kuah kacang...

Kenit ni kena order bihun goreng jeee ..takut tak tahan pedasss tapi kalau dah mak pak semua tekak sambal  belacan takde anak anak ikut tekak mat salleh dibantainya juga semangkuk steamboat ... tahan tuu
Si tukang Masak


Pose jangan tak pose...heee

Sangat puas hati

No comments:

Post a Comment