Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Friday, October 15, 2010

Niii PesYeN ApA PuLaK DaH....

Ni leee pesyen sikenit nii layan ZzzZZZZ..aku pon pelik bin ajaib sebenarnya.....keturunan mana leee kenit niii....dia niii jenis yang senang landing cam aku gak heheheehh tp kena caranya leee...haaa tuuu cara wajib dia sama ada landing atas kaki or atas lengan...ikut keadaan sapa yg dia nak jadikan habuan..hehhhhhh





Mmg sampai kebulan da budak niiii........sempatleee paparazi aku snap kan.....Macam2 aksi budak niiiii nasib baik xwat aksi kuak terlentang,kuah kupu kupu kee apa kee.....adoiii lenguh kaki aku tuuuuuu nasib baik time nii ceta peberat aku da nak abis.......

No comments:

Post a Comment