Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Saturday, October 16, 2010

Sepetang diEmpire

Petang semlm lepas opis sempat lagi aku terjah Empire,nii pon sbb BFF aku kat situ....so nii 1st time aku sampai selalunya aku lepak subang prade jeee..lagi pon sbb dokat bonar ngan opis aku,so kejap lagi senang aku nak cabut giambil ain balik skoll plak...isshhhh jadi driver bas niii kalut memanjang,kalau lambat cian plak penumpang aku dok  tercongok depan skoll nanti..hehhh anak aku leee tuuuu...kecoh dia kalau aku lambat ambil nanti...so kiranya lepak kejap jeee..nak tinjau satu empire pon xsempat....next time aku tinjau lagi kt sini....so kami lepak minun diOle-Ole Bali....





nii ayaq yang aku minun,hehhhhh tengok tuuu lam ayaq pun ada rumput rampai...yang kaler putih tuuu sebenarnya Jus Pisang...alahh putih yellow tuuu..sedap sangat...yang cam ayaq kosong tuu ada epal tuu Jus lemonapple....nii pon sedap gak...tuu daun pudina dia taruh gak...


Deko very nice...cozy jeeee.....aku cam nak angkut jee tpt lilin tuuu..cantik banget....

nii pulak pisang bakar..dia taruh aiscream,ada cam keropok sikit,halua kundok(niii alah yang manis kaler putih tuuu)kt kampung aku panggil tuu jeee...sapa yang nak try sini aku rekomen try this one..mmg terangkat!!!!


nii kudapan...keropok cicah ngan kuah kacang..


niii satu lagi ayaq kawan aku..yang banyak sampah sarap tuu...hehhh Jus lemongrass...mmg ada serai pon...rasa aku tak try pon....aku nii pelik2sikit mmg susah nak telan..tp kawan aku kata mmg syiok.....

Ni muka aku yang da hampir2 nak serabai...seblh tuu kawan aku tengah dok tulis apa tah....
Lukisan belakang aku tuu pon cantik gak....


Nii pon kawan aku gak,deko belakang dia mmg cun.....alah alah bali leeekunun2 lepak kat bali leee tuuuuu

Sebelum kami lepak minun sempat lagi sekodeng satu kedai nii mmg cantik deko alah alah english style....so sapa minat haaa singgah sini tinjau (aku bukan promote tau,cuma aku berkenan kt salesgal sbb friendlly sgt and deko kedai pon...CANTIK). nama kedai nii PRINSES...hq kt bangkok...(pehhh siap aku interview lagi)

 Kedai niii bukan jual barang deko umah tau..tapi juai baju....yang corak alah alah english...bunga kecil-kecil tuuuu.....tp aku tak rembat pon baju kt situ....sbbnya aku malas nak try wppon ada satu maxi tuu aku berkenan sangat....aku jenis yang kena try lu sbb ketinggian aku niii nnt watkan maxi tuu bila aku pakai senteng so nak selamat nnt aku singgah lagi...

nii pon aku berkenan



Tuu kawan aku tengah dok membelek....memang dia rembat gak..murah!!!!!tuu haaaa maxi yang aku nak rembat tuu yg model tgh pakai...nnt aku dtg lagi key..hehhhhhh
Tertiba masuk satu MMS dr hubby aku...haaaa terpegun pon ada,terkezzzut beruk toksah habaq lee....,nak pengsan pon ada.....siap wording "haaa tengok anak dara u kt mana"..hisss nak guguq jantung aku nii tgk dia siap lepak atas tuu lagi..tinggi tuu B!!!!hissss terus aku balas.."turunkan dia sekarang or tunggu l piat kaki dia "hissssss budak sorang niii sejak 2menjak niii banyak sgt peel dia....menanjat tuksoh habaq dahhabis kabenat TV pon dah lepas...hissssss..!!! 

budak niiii....siap lepak kt situ lagi..macam kt tpt lain tak da.....nii aku dapat lagi SMS so malam nii tak yah masak wp sebenaqnya aku dah siap pon dinner sambal sotong....aku sempat masak masa lunch hrs tadi......laki aku kata nak makan CC kt Cheras.....nak tau apa tuu CC..tungggggguuuuuuuuu next entry aku keeeeeeeeeyyyyyyyy

2 comments:

  1. I lum pernah gi Empire lagik...ingatkan nk gi sana cz nk try Macaron & Red Valvet Cake kat Whisk. U dah try ker?

    ReplyDelete
  2. lum lee sis..tak sempat nak terjah byk tpt...tp mmg cozyyy...best jeee ronda situ...next time kot friday nii nak gi lagi....nnt try situ plak..hehehhhh

    ReplyDelete