Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ikhlas ucapan Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke blog saya ..
.

Monday, January 10, 2011

Universal Studios Part 2

Ok kita sambung pulak part gi cuti last year tuuuu.....part anniversary da abis tunggu jeee mr hubby aku balik so baru gi celebrate makan makan jeeeee...kali nii kita try tony roma's pulak!!!!!!



Sebelum masuk posing luu kat luar,punya leee ramai umat!!!!..kt tpt nii siap berasap asap lagi....



Masa niii kaunter tiket yang kt luar semua da sold out,nasib baik leee kitaorg da beli siap siap kt KL,travel agency kalu tidak melepas leeeee.....
So meh layan picture.....ni tpt petama yang zidane nak tuju,memula ain tak mau join tapi da nak dekat naik baru dia menyelit datang nampak sangat tak mau Q tau....


Hehhh mak budak yang terlebih seronok



Nii 2nd game pulak, kalu tadi zikri tak mau join sebok dok baca map tempat tempat Attractions kt dalam tuuu pamplet B U T this time semua naik termasuk leee hubby aku sekali ...takut oooiii cuak gak aku ....naik Roller coaster niiii walaupon ciput jeee tak tinggi mana....tapi kecut prot ooooiii


Nii leee Roller coaster yang kami nak naik tuuuuu

 Q jangan cerita lee dekat 1jam gak leeee...tapi semangat nak naik tuuu berkobar kobar so berbaris lama pon xkisah..sesambil tuuu hubby snap lee gambar mana mana patut...


So nice.....background tau

Tupperware air tuuu cost me 18dollar...mamang kopak aku

Lepas tuuu stop makan pulak...karang kalau dah berjalan takut susah nak cari tpt makan...


 Nii Q lagi...sebabnya.........Jeng jeng......tengok bawa!!!!

laaaa budak budak niii excited nak snap picture ngan Shrek's & Fiona...

Lepas tuuuu ada lagi.......


hiss kena pijak dek kaki dinasour baru tau.....


Nii Q lagi tau... tungguuuu aku sambung part 3 polak......./


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...