Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.

Followers

Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Tuesday, January 18, 2011

Bila Busan tertiba dapat TIPS NAK MENGURUSKAN BADAN.....yahooo

Tertiba ari niii busan tahap gaban lee pulak   ...padahal banyak benda nak kena settle tuk opis dinner niii...iskkkk da busan apalagi mulalee tangan gatai nii nak merayap dari satu blog ke blog yang lain & tertiba tertarik ngan blog KiNa pasal weeding preparation (terkenang lee zaman makcik dolu dolu...)hhehhhh sesambil tuuu tangan dok turun naik tertikus...then jeng jeng..terjumpa satu categories niii TIPS MENGURUSKAN BADAN ..aku part part kuruskan badan nii memang mudah sangat tertarik....hehhhhhh
terus terjumpa blog niiii Khairiyah aka Kerry apa lagi bertapa lee kejap kt situ......

So sesapa nak try haaa terjah sesambil menambah kekawan...tak rugi pon !!!!!!!!...kalau kata mahal banyak lagi produk yang lagi mahai.....so kiranya berbaloi leee bagi yang jenis berat bontot nak jogging petang2 tuu try ASSETS n SPANX niiii....tak try tak tahu hasilnya kan kan kan..



ASSETS ade...SPANX pon ade
pililh, order n bayar..macam2 jns ade
sape mention kat blog die...siap dapat diskaun lagi..
menarik kan??
pe tunggu lagiii.....layannnnnnnnnn sebelum tuu meh layannnn gambar nii
 
 
 
dulu lepas tuu apa lagi terjah blog Khairiyah aka Kerry







2 comments:

  1. hai ^___^

    maaf sgt baru dapat terjah blog..thanks for entering. :)

    ReplyDelete