Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, October 13, 2014

LivingSocial Deal : Mana barang aku!!!

Ok meh nak story  nak kata aku marah memang laa aku tengah marah niii berjangut aku tunggu sampai NOW..ok NOW bayang barang pon tak nampak...hantu sungguh!!! 

Memang laaa aku ini rajin menshopping online tapi pada barang barang yang menusuk kalbu..bukan laaa asal nampak jaa aku beli..tak aku beli bila aku bosan and kena pulak barang tu memang aku nak sangat....!

Aku purcahse barang on 26 September kata 7-Day Delivery tapi ni dah masuk berapa days...!!! Mana aku tak hanggin...!!!

Walaupon RM40 duit tau..sebab aku pecaya so aku beli....Sebab sebelum sebelum ni tiap kali aku beli dengan LivingSocial Deal alhamdullilah sampai..tapi NOW habuk pon tarak....bila call 03-229 73388 memanjang enggage....hamboi hamboi takkan BUZY 24jam...hebat business sampai RM40 aku pon nak rembat...


LivingSocial Order Confirmation: #6989228

LivingSocial Order Confirmation: #6989228
Barang yang aku beli....nasib aku murah kalau mahai mau aku balik KL aku isi borang 
"Memfailkan Tuntutan Di Tribunal Menuntut Gantirugi"

Aku hantar email 9-October-2014,
 LivingSocial Malaysia - Customer Care dated 9 October ( Help Request # 17017843 )
Ni email aku hantar tadi... harap kalau ada kaki tangan yang keja dengan LivingSocial Deal yang baca haaaa apa lagi....ini part komplen ....takkan nak wait & seesampai aku isi boroang tribunal pengguna...time bukan takat RM40 aku up lagi..!!!

And mulai hari ini juga aku dah Unsubscribe !!!


No comments:

Post a Comment