Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Friday, October 31, 2014

Party! Party! Hollewween sambut kat Kinda...


Nak story pepanjang pon aku tak berapa reti sangat...lain laaa kalau sambutan raya kaaa...birthday party anak dara aku reti la nak berstory berkajang kajang.

Dah sebabkan Principal dr Obersea, Minah salleh so sambutan sambutan cam ni memang turut ada laa kat Kinda...1 MALAYSIA gitu. Kiranya 2nd time laa anak dara aku celebrate sekali..dapat gula gula....main games...penat..balik...minum susu..makan nasi.....zzzzz terbungkang !!! punya laa lotih

Layan jaa gambar yeee...

Masa Kejadian: Jumaat 31hb.Oktober.2014




Suasana masa party


candy time...happy jee kids semua ini...yang bestnya teratur...

Si ahli sihir...haaa principal


anak daraaku

Aden...habis tinggal tulang temulang heee...so cute..handsome boy...

Jom layan Ali baba pulak,heee sambil kunyah popiah sira pedasssss.....!!Mau habis sebalang ini..


3 comments:

  1. American je yg celebrate it..masa akak kat college dulu pun ada lah sambut bagai cam ne..dah tua2 pun dpt gegula...heee

    ReplyDelete
  2. Itulaa akak ...dapat laa gegula juga...

    ReplyDelete
  3. Org islam x leh celebrate hallowween kak

    ReplyDelete