Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Thursday, August 25, 2011

Jom giSkoll lagi

Wah gaya tak hinggat.....nii gambar semlam masa nak gi skoll bersemangat jee dia bila time aku gerak soh bangun... 

da lee kalut...lepas kasi mandi, pakai pampers & buatkan susu..berdezzzuppp aku gerak takut lambat sampai opis nanti payah jenuh aku nak mencari parking pulak...

payah sungguh opis aku niii kalau lambat alamat parking lee kat bahu bahu jalan..lepas tuu tawakal jeee kalau nasib baik tak kena saman, kalau kureeengg baik....alamat kempis laaaa wallet laki aku ....hehehehe 

+- baru sekali aaaaa aku kena saman.....

so masa on da way nak hantar DiVa aku niii time tuu matahari da terik...silau gak laaa biji mata niii.....

tapi yang bestnya selambar jee dia rembat speck aku....adusss laaaa kang tak bagi payah pulak aku nak drive...perhhhhhh gaya tak hinggat....




  
 niii sapa yang bawa keta niii



happy jee dia main...baru nak kenal kekawan da nak cuti raya pulak...adusssss
aku bukan apa seriau takut sok nak hantar balik mau dibantainya melalak pulak

budak nii bukan bulehhhh ari ari bangun pon tengok ayah dia da keluar dulu pon bising molot dia dok tanya..

"ayah maneeeee"

lepas tuu siap soh aku call ayah dia dulu....hisss manyak kacau oooo ini mudakkk kecil



Day 4, dia da ok sikit ...cuma time nak menghantar tuu cam payah sikit......
"nanak ......nanak.." tak nak lee tuuu 
tapi bila teacher kat situ pujuk tayang cd upin ipin....ajak main, kasi minum MILO......haaaa time ni aku da seludup keluar..masuk keta cabuttttttt.....
nak berebut parking polakkk!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment