Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, February 14, 2011

Deman

 Lepas jeee sorang sorang lagi sangkut...nii haa perihal DEMAN niii memula sizidane deman da ponteng skoll 2 ari Khamis & Jummat, alih2 sabtu malam lepas balik dr.umah MIL badan siKenit nii dah suam suam kuku terus aku kasi ubat cepat2...nii pix masa makan kt area uptome d'sara kedai nasi ayam hainan...perhh aku cukup suka kerabu mangga dia mmg terliur..



nii pulak chicken roaster

 ini budak mood kureng best sebabnya kepala dia luka sikit pagi tadi ..haaaa kenapa!!!??sebabnya dok sebok giskodeng kt umah sebelah yang dimasuki SNAKE....hiss ada leee panjang sedepa..!!apasal aku tak snap gambar..JAWAPANnya senang sebab aku pengeli..hehehhehe siap kena panggil bomba lagi...aku mls nak story bab nii sebb aku nii jenis yang suka terbawa bawa lam tido kl berkaitan ngan makhluk allah yang satu tuu....so close story yeeee

Apa yang aku melalut nii meh aku sambung balik part tengahhari nii, aku cuti ari nii sebabnya badan aku pulak yang cam tak best ngan selsema pon ada tapi sebab da tanggungjawab kena lee aku gi ambil ngan antar askar2 aku gi skoll

Masa ambil siKakak niii terus dia ingatkan aku tuk carikan buku "WORD SEARCH" adusss sebok jee lee kakak...PANAS ooo cuaca tengahari tadi then aku ajak ke MPH Subang Parade jee dekat
Lepas rembat buku terus gimakan kt PENANG NYONYA
Pestem aku makan kat sini,Siain makan laksa asam jee ngan ais lemon teh
aku pulak minum air suam jeee tak lalu nak makan


 Tuu buku yang dia rembat RM12.90
ada dua satu lagi kecil sikit lam RM5.90 kot

 nii pulak novel yang sempat aku rembat satu tuu lam RM22.90,satu lagi tak hinggat tp total semua lam RM62.90
so harap harap kalau Mr..hubby aku terbaca entry nii haaa tulong lee topup balik...tengah bulan niiii!!! heheheh
Siantu LAKSA...siap cakap jom lee kita gi penang cari laksa...
(ingat dekat kaaaa,nnt lee bila kita balik kampung yeee kakak)

"PENANG NYONYA"
kedai nii sebelah big apple..
laksa dia sedap tak pedas sangat 
aku minum jeee sebabnya "badan aku tak best" rasa cam nak deman jeeee

2 comments:

  1. Sue, apa habaq! sedap tu. kat area mana ni?

    ReplyDelete
  2. ~Gee~
    Lama tak dengar story nii...
    Now kureeeng baik sikit laaa kena fever&flu....satu umah berjangkit
    Nii kt area subang parade...

    ReplyDelete