Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Monday, February 7, 2011

Terpengaruh Juga aku niii...

Wah bersinar sinar pagi niiii memula sampai opis punya leeee penyakit MALAS sudah ada,orang kata apa MONDAY BLUESSSSSSS...iyaaa keeee kee yelah da syiok lepak lama kt umah tertiba kena bangun pepagi bersiap,pening nak pilih baju lagi hissss...(opssss apa yang aku melalut tahap gabanniii)
nii haa pagi tadi aku terjah blok Mama Zhafran tengah syiok bercerita pasal
DUIT PREE...diulang DUIT PREE tau...
tapi kena leee ada usaha sikit baru lee berbaloi orang kata,
so apakata kekawan tersayang JOM HEARTBEAT
uolls yg belum register, ni me copy paste full tutorial, me amik dari Mama Zhafran 

Tutorial - How To Register HeartBeat
Buleh click blog Mama Zhafran or just clik banner kt bawah niii





2. Klik Icon Hearbeat seperti yang di bulatkan tu


3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan

4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue


5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah diatas

6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan diatas)
then isi kesemua maklumat yang diperlukan

7. Masukkan maklumat mengenai Blog anda (seperti contoh borang diatas)



8. Pilih cara  pembayaran yang hendak dibuat kepada anda...
then klik continue



9. Klik My HB!Affiliate untuk mendapatkan code iklan heartBeat

10. Klik GET A CODE (seperti lampiran diatas)

11. Copy Code 2 yang anda kehendaki(bertanda merah bulat), ada 4 code untuk iklan Heartbeat
 (seperti lampiran yang bertanda kotak merah blah atas)

AFTER THAT TUTORIAL UNTUK PASTE CODE KE DALAM BLOG memasing

Selamat Mencuba

2 comments:

  1. singgah klik your HB banner....senang2 jmputlah klik my HB banner juga ye :)

    ReplyDelete
  2. ~izza~...sue da singgah pusing&sesambil tu click2..hehhh

    ReplyDelete