Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Saturday, February 5, 2011

2nd day raya cina


 Ari nii memang tak keluar mana pon....Jumaatkan so aku plan nak wat kek kukus masan manis lagi...kebetulan malam tadi aku selongkar kabinet dapur ada lagi asam keping tuuu so biskut marie pon ada  lagi apalagi berkobar lee semangat...nak resepi ambil kat sini 


Kaler kek lapis nii pon kureng memberangsangkan...kl kekawan aku sure kata tak bernafsu opssss nii bahasa kt opis lee pulak aku masukkan...kaler nii assistant aku yang pilih sebenarnya
MERAH,HIJAU EPAL & KOKO
padahal aku da bgtau kaler koko tak naik nnt sbb asam keping da koko...tp sebab assistant aku nak gak..aku malas nak tengok muncung dia aku layan lee gak!!!



Gambar pulak cam alah alah kelabu ngan goyang sikit...aku lee snap tuuu lom lunch lagi tengah tunggu Mr.Hubby ngan anak anak bujang balik dr solat Jummat...tapi aku rasa sure setting camera nii laki aku tak ubah gi normal balik..hissssss tuu yang aku tak suka kongsi ngan dia niii...nak pakai camera Olympus aku bateri lah abis...nak pakai camera hnpn cabel dia polak kt opizzz...hisss macam macam..so.........
kekawan layan jee laaa gambar niiii

haaa nii pulak gambar orkir background lam pasu putih tadi...kl tak perasan haaa scroll balik kt atas

Tuuu aktiviti pagi tau,haa petang pulak aku sempat wat puff...nanti aku tempek gambar k

No comments:

Post a Comment