Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Thursday, February 3, 2011

Sabtu Last Week....

Last week Saturday, January 29 kitaorg giwedding  - Aida Azura & Irwan Shamsul kat
Taman Malawati,45000 Kuala Selangor. Thank Adly & Izan for da invitation..hehhhh time nii lee leh jumpa kekawan especially kakjani yang da berkurun tak jumpa...tuu pon dapat chat kejap jeee....jadi leee...Gina..langsung tak sempat...makcik tuu selalunya time nak katup khemah baru nak sampai....haa nampak sangat merajinkan diri lee kot nak basuh periuk belanga iyo laaa tuuuu...anyway today her besday so  happy besday gina...!!!!muahhhh be a good gal dear..!!!
 
Opsss ni nak habaq mai naaa masa gi sana bukan laaa paparazi aku tak bawa alatan dia tapi agaknya sebab sedap sangat dok makan juadah sampai kekenyangan tu yang tak snap langsung picture tuuu....penat dok kehulu hilir dok usung bag camera jaa....hisss masa time tuu tak leee polak aku geram...!!!nii time nak wat entry baru terasa hiiisss rugi rugi...!!!bukan selalu leh jumpa kawan...!!!Tapikan memang sedap lee acar limau dia...rasa cam nak tapau jeee...!!!hehehheheh



Niii picture nii aku sekodeng kejap tadi lam FB izan so apalagi c&p lee kejap....

congrat to both of u...wah best aaa adly da dpt kaki nak buli lepas niii....hehehehh

Da kenyang kitaorg gerak nak pusing kejap kat area Bagan Pasir, time kitaorg kt situ kena pulak time ikan baru naik..wah apa lagi aku borong jeee gak so tak payah lee aku nak kalut ari minggu tuuu gi pasar polak...geram aku tengok udang udang mmag beshhhhhh...da abis aku beli ikan bagai baru teringat nak soh paparazi aku snap gambar...hehhhh


Aku tengah tunggu apek tuu siangkan ikan aku...iskkk nampak sangat pemalas nuuu..opsss bukan kat umah tak de parang besar...so cammana nak nak siang ikan merah ngan ikan kerapu yang laki aku beli..mau berkurun silap silap hancur ikan tuu aku kejakan..setakat ikan kembung ngan ikan sardin lepas leeee...
so da alang alang aku soh leee apek tuu siang sekali ikan kembung ngan ikan sardin tuuu...haaa engkau sapa soh tanya..."mau siang kaaa amoi" aku apalagi nganguk jeeeee...

Bestkan tengok ikan dia,harga lebih kurang gak kot ngan area Shah Alam

Haaa engaku cuba bayangkan cammana aku nak siang kalau da besaq cam tuuu....opsss aku tak lee beli besar tuuu kecil cikit....tuu cam nak wat kenduri jeee..aku setakat 5,6 kerat makan jeeeee...alah alah comel lee sikit

nii pulak kerang yang memang paverate sizikri...aku wat rebus serai jeee cicah ngan sos cili Thai.....heee mmmmg jalan leee abis sekilo dibahamnya

On da way balik da petang,hujan jee sepanjang jalan...perhhh nii kalau lelap kejap mmg beshhh hniii opsss tapi tak leh leee cian polak laki aku drive sorang sorang..so tahan jee mata niii padahal semlm aku dah leee tido kul 2pg sebabnya opis aku wat dinner so aku sampai umah pon da dkt tgh mlm....

So ari nii coti raya cina pepagi lagi aku da bangun..serupa cam nak gi opis pulak...ingat nak gi jogging!! alih alih aku kejut kan ain ngan zikri semua tak mau teman..so aku pon sambung lee lelap kejap hehhhh
alih alih kul 11pm laki aku ajak gibekfas...padahal kat umah da ada roti pon...alah tu uaku tau lee tuuu saja nak ajak aku gijejalan....

Nanti sambung aaaaaaaaaaaa aku gi jejalan area KL jaaa..iskkk bukan lee area 1u tau....hehhhh

2 comments:

  1. wah bestnyer tgk ikan fresh tu...ada kerang lagi tu....mai antar kat org sini skit dah lama terliur nk mkn kerang tu...hehehe

    ReplyDelete
  2. ~nieza~ nanti sue terbangkan kerang tuu gisana yaaa....tuu laa best jee besar2 polak tuuu...

    ReplyDelete