Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Sunday, February 6, 2011

2nd Petang-Ikan Bilis Puff

Budak budak nii bila time cuti haa mulalaaa lapaq 24jam..so kena lee aku kedapur gak...nasib baik kt fridge mmg ada stok puff pastry yang ready made punya so apa lagi selinsing lengan baju leee nampaknya....credit to MAT GEBU..aku suka masuk blog dia..mmg tak jemu laaaa tengok makanan yang sedap sedap..nii salah satu air tangan mat gebu tengok sini

Nak Resepi and cara nak awat ambil kt MAT GEBU yaaa


So lepas kenyang jee budak budak niii apa lagi melepak leee depan umah...nak gitaman takut cam nak ujan leee dah mendung pon

Tengok anak dara 2orang tuuu bukan main lagi,hissss nii kalau time aku muda muda dulu mau kena marah ngan arwah mak niiii...


S M I L E

LUV U ALLLLLLL

4 comments:

  1. macam menarik jer ikan bilis puff...cute name..hehe

    ReplyDelete
  2. wahh, puff memang bestt.. fiifey pun kalau holidayyys mencari makanan je keje.. hehe,,,

    ReplyDelete
  3. ~fifiey~
    Ituu leee asyik bocor jeee prot niii...hehhhh

    ReplyDelete