Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Thursday, February 24, 2011

cObaaaaNnnnnnnnnnn

Paverate words buat anak bujang aku si zidane....
cakap leee apa jeee or tanya lee apa jeeee...kejap lagi dengar dia sebut pelan jeeeee alah alah bisik,sbb dia tau aku allegic word nii "CObaaNNNNNnnn"  berasap jee telinga aku

Ibu: adik buku sekolah da kemas lom...

adik: CobaaaannnnNNNn

Ibu: Kemas kalau tak ibu tak mau pusing pusing dah...biaq adik cikgu marah

adik: CobaaaannnnNNNn


haippppp darah aku dah naik paras idung...budak nii mmg nak kena!!!

sama leee kes ngan bapak kepada anak bujang aku niii....hehhh Laki aku lee tuuu ....sikit sikit cobaaannn...sikit sikit cobaaannnnnn

Ni terlampau tengok ceta antu kubur leee niii....heeee

No comments:

Post a Comment