Life is Great!!!

Life is Great!!!
Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.
Terima Kasih semua buat readers, followers yang sudi menyinggah , membaca , mengkomen di blog ini,sanggat sangat terharu..appreciate it...maaf yer kalau tak sempat menjejak....jangan marah, terasa hati key...Ins sha alah akan menjejak blog anda semua kembali.....love all ..xoxo ...memuah

Wednesday, February 2, 2011

Kena Cucuk

Haaaaa sebelum gi Cucuk aku pulak yang seriau....aku part part spital nii mmg cuak sikit!!!Ingatkan malam ni baru nak gicucuk tapi da kebetulan mlm tadi aku nak gi GIANT so laki aku kata wat sekali jalan leee....takut malam nanti klinik tutup....hisssss makan besar..Iya lee tuuu
" doktor tuu melayu laaa, mana ada makan besaq bagai..."
Selalunya part part cucuk nii semua laki aku jee yang masuk!!!!..aku takut wooiiii mana tau kot kot doktor cucuk aku pulak ...hehehehehhe ada lagu tuuuuuuu (kalau da penakut tuu macam2 alasan).

Budak Kenit niii siap leh senyum lagi,nangis pon tak hiiii ingat lagi aku time nak bersalin kt dia arituuu kan kena cucuk kt tangan pasal apa pon aku tak hinggat dak...SAKIT tuuuu nasib time tuu aku atas katil tak larat nak bangun kalau tak mau aku cabut balik...hehhhh
Lepas tuu masa darjah 6 lu kan ada cucuk BCG yang doctor bakar jarum tuuu.....(hiss aku tak hinggat gak cucuk apa) haaaaa time aku nak kena tuuuu nampak jee jarum terus badan aku panas....last last sampai sudah aku tak cucuk, so moral of da story sampai da tua niii kt bahu aku mmg tak da bekas cucuk pon....cantik jeeeeee (PERASAN SUNGGUH)...


Nangis pon tak!!! time nii aku mmg tak pandang pon...nii pon kakak ain yang snapkan
aku bukan apa cian n takut....kot kot anak tak nangis aku yang pulun nangis nanti...akahahakk
poyo sungguh aku niii

Tengok tuuu siap smile lagi tuuuu time niii baru lepas kena "jap" ingatkan kt montot upanya kt paha jeeee

Siap leh main  lagi tuuuu..alhamdullilah harapnya tak lee deman kee apa....da le baru baik deman


Good Gal, lasak lagi tuuuu abis toys dia sepahkan..
time aku tengah tunggu laki aku mai ambil, dia kan gisopiing kt giant...rugi aku klau tak leh gak rembat apa yang patut...eskrim kaaa,kopok keee....
So sok nak raya & wishing all friend who celebrate Chiness New Year 
 Happy Chinese New Year to all my lovely friends
and
to the rest..
Happy Holidays...
Have a great and safe new year y'all

No comments:

Post a Comment